ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ OSCAR DE LA RENTA…

Ξενοδοχείο INTERCONTINETNAL
8 Μαΐου 2017

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και ο οίκος μόδας Oscar de la Renta, σε πράξη αλληλεγγύης, συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με επίδειξη μόδας, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, στο Ballroom του ξενοδοχείου Intercontinental.
Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη τον Ιούνιο 2017.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η Εθνική Ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης συνέβαλαν έμπρακτα στην προσπάθεια αυτή με την παρουσία πολλών Ολυμπιονικών και αθλητριών στην εκδήλωση και την ενεργό συμμετοχή τους, αφού λαμβάνοντας μέρος στην επίδειξη, απέδειξαν, ότι σε κάθε εμφάνισή τους κερδίζουν τις καρδιές των θεατών και την αγάπη του κόσμου.
Η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», ευχαρίστησε τους Ολυμπιονίκες, τόσο, για την παρουσία τους, όσο και για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και τόνισε, μεταξύ, άλλων, ότι η Πατρίδα μας έχει ανάγκη την προσφορά τους, διότι, με το ήθος, την αφοσίωση και τη σκληρή προπόνησή τους κατακτούν διακρίσεις και κάνουν όλους τους Έλληνες περήφανους.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν, ως μανεκέν, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, η Ολυμπιονίκης Εύη Μωραϊτίδου και η επίσης, Ολυμπιονίκης Μορφούλα Ντώνα, μαζί, με το υπέροχο ντουέτο των αθλητριών της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, την Ευαγγελία Πλατανιώτη και την Εβελίνα Παπάζογλου.
Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης Τάκης Ζαχαράτος προσφέρθηκε εθελοντικά, να στηρίξει το Σωματείο και τον σκοπό της εκδήλωσης και με το υπέροχο ταλέντο του ενθουσίασε όλους.

Η κατάμεστη από το κοινό αίθουσα του Intercontinental έλαμψε, εκτός από την παρουσία των Ολυμπιονικών μας και των Πρωταθλητριών μας και από την παρουσία των υπέροχων καλλιτεχνών μας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Ηρώς Σαϊα Ξαρχάκου.
Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση διακεκριμένες προσωπικότητες της πολιτικής και του επιχειρηματικού κόσμου.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η κα Αλίς Δικαίου.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες, Oscar de la Renta, Folli Follie, SHISEIDO, Medical Anti-Aging Center, ILIAS & STAFF Salons, House of Textiles, Togas και λουλούδια Pavlos Roussiakis.