Η Αναστασία (Νατάσσα) Νικολάου Σπαγαδώρου εργάζεται στην  ημερήσια οικονομική εφημερίδα Κέρδος από το 1985 μέχρι και σήμερα.

Στο διάστημα αυτό, έχει καλύψει κλαδικά ρεπορτάζ καθώς και ρεπορτάζ – ως διαπιστευμένη συντάκτρια- υπουργείων Εμπορίου (1988-1992), Βιομηχανίας (σημερινό Ανάπτυξης 1992-1997) και Υγείας (1997 έως σήμερα). Εχει καλύψει θέματα αποκρατικοποιήσεων, πετρελαικής πολιτικής, franchising, factoring- forfaiting, management, διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων, επιχειρηματικά, ελεύθερα οικονομικά, όλο το φάσμα του φαρμάκου και της φαρμακοβιομηχανίας, θέματα πρόνοιας καθώς και οικονομικά της υγείας, ενώ από το 2006 έως σήμερα είναι υπεύθυνη για το εβδομαδιαίο 4σέλιδο ένθετο MED & BUSINESS.

Παράλληλα με το Κέρδος, το διάστημα 1985-1999 εργάστηκε  στο  οικονομικό περιοδικό του ΚΕΡΔΟΥΣ «ΑΓΟΡΑ».

Το διάστημα 1993-1997 εργάστηκε στα  οικονομικά μηνιαία περιοδικά «GREEK FORUM» ΚΑΙ «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ».

Το 1989  εργάστηκε στην  εβδομαδιαία εφημερίδα του Αλέκου Φιλιππόπουλου «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ».

Το διάστημα 1990-1999 εργάστηκε στην  «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» όπου κάλυψε

επιχειρηματικά και ελεύθερα οικονομικά θέματα και ήταν υπεύθυνη της Κυριακάτικης στήλης «Πρόσωπα και Επιχειρήσεις».

Από το 1997 έως σήμερα έχει συνεργαστεί με την «STAT BANK» και συγκεκριμένα στους  ετήσιους οδηγούς που εκδίδει για τις επιχειρήσεις και την υγεία- φάρμακο .

Από το 1998 έως σήμερα έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων, φαρμακευτικών, υγείας, περιβάλλοντος και οικονομικών ως συντονίστρια. Από το 2012  συμμετέχει στην Ελληνική Ομάδα Εργασίας του πανευρωπαικού προγράμματος «Ικανοί για Εργασία» (Fit for Work) που επιχειρεί να συμβάλλει στην βελτίωση των ατόμων με ρευματικά νοσήματα και άλλες μυοσκελετικές παθήσεις.

Το διάστημα 1983-1985 φοίτησε  στην Ανώτερη Σχολή Δημοσιογραφίας (Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας) ενώ έχει παρακολουθήσει Επαγγελματικά Σεμινάρια  Πολιτικής Οικονομίας και Media. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, των Ευρωπαίων Δημοσιογράφων του EURONEM (Ευρωπαικό Δίκτυο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Φροντίδας (Ξενώνας για Κακοποιημένες Γυναίκες και παιδιά).